گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

مدارك مورد نياز اقامت خانه دوم MM2H

 

1.  تكميل نمودن فرم درخواست  MM2H (شامل مشخصات فردي و علل درخواست شما براي عضويت، اين فرم براي همراهان نيز بايد جداگانه تكميل شود)

2.  تكميل  نمودن فرم) Social visit اين فرم براي همراهان نيز بايد جداگانه تكميل شود)

3. رزومه 10 ساله فرد متقاضي (سوابق تحصيلي،دوره هاي آموزشي و شغلي، مهارتها و تخصصها)

4.  ترجمه رسمي پاسپورت فرد متقاضي و همراهان

5.  فتوكپي كليه صفحات پاسپورت فرد متقاضي و همراهان براي صرفه جويي در وقت و هزينه  پيشنهاد مي شود پاسپورتتان حداقل 5 سال اعتبار داشته باشد.(هر زماني پاسپورتتان اعتبارش به اتمام رسد، بايد ويزاي شما مجدد تمديد شود).

6.  گواهي مبني بر درآمد ماهيانه شما (فيش حقوقي 3 ماه آخر) ، حقوق بازنشستگي و يا سود سهام و يا اجاره املاك و مستغلات و يا درآمد سرمايه گذاري .اين  درآمد ماهيانه بايد 10.000 رينگت معادل 3000$ باشد كه شامل كل خانواده شما مي شود و اگر شما به تنهايي اقدام مي كنيد بايد درآمد ماهيانه 7000 رينگت معادل 2000$ ارائه دهيد كه البته باز هم بستگي به سن شما دارد.

7.   نامه معتبر عدم سوء پيشينه كه بايد از طرف پليس و يا مامورين سفارت صادر شده باشد

8.  گواهي بانكي،  گواهي بانك بايد به نام شخص متقاضي و يا همسر او باشد. معيار اصلي گواهي بانكي شما باقيمانده موجودي شما در ماه آخر است كه براي افراد زير 50 سال  نبايد از  500.000 رينگت و افراد بالاي 50 سال از 000، 350 رينگت كمتر باشد. شما مجبور نيستيد فقط از يك حساب بانكي استفاده كنيد و مي توانيد از موجوديتان در چند حساب بانكي هم اين گواهي را دريافت كنيد.

نامه بانكي شما بايد شامل موراد زير باشد:

نام بانك (نامه شما بايد در سربرگ بانك و داراي لوگوي بانك باشد، مشخصات بانك موبوطه (آدرس ، تلفن ، فكس ، ايميل)، شماره حساب و نام متقاضي، تاريخ آخرين موجودي حساب، تاريخ اخذ گواهي بانكي

9.    ده قطعه عكس پاسپورت سايز براي متقاضي و همراهان

10.  در صورت اخذ اقامت براي همراهان، ترجمه سند ازدواج ،ترجمه شناسنامه فرزندان (فرزندان زير 21 سال و مجرد)، ترجمه رسمي شناسنامه والدين بالاي 60 سال(در صورت همراه بودن)

11.  گواهي خريد ملك در مالزي به ارزش يك ميليون رينگت  (براي افرادي كه بواسطه خريد ملك تقاضاي ويزاي MM2H  را دارند)

 

نكته:

 ويزاي همراه MM2H  به همسر ، فرزندان زير 21 سال و مجرد و والدين بالاي 60 سال متقاضي تعلق مي گيرد. 

 

·    مادامیکه سن فرزندان زیر 21 سال و همچنین مجرد می باشند تحت پوشش ویزای MM2H قرار خواهند گرفت.

 

·   متقاضيان از كشورهاي منتخب كه با ويزاي گردشگري توريستي اوليه براي گرفتن ويزا MM2H وارد مالزي مي شوند نياز به پرداخت جريمه 500 رينگت مي باشند اين پرداخت بايستي در شعبه مهاجرتي پوتراجايا قبل از برچسب و امضاء MM2H در پاسپورت صورت گيرد.

 

·       فرايند تصويب درخواست بين 30 تا 90 روز از زمان ارائه درخواست طول خواهد كشيد  (در مورد كساني كه مداركشان تكميل است)

 

 

مدارك مورد نياز اقامت خانه دوم MM2H

 

1.  تكميل نمودن فرم درخواست  MM2H (شامل مشخصات فردي و علل درخواست شما براي عضويت، اين فرم براي همراهان نيز بايد جداگانه تكميل شود)

2.  تكميل  نمودن فرم) Social visit اين فرم براي همراهان نيز بايد جداگانه تكميل شود)

3. رزومه 10 ساله فرد متقاضي (سوابق تحصيلي،دوره هاي آموزشي و شغلي، مهارتها و تخصصها)

4.  ترجمه رسمي پاسپورت فرد متقاضي و همراهان

5.  فتوكپي كليه صفحات پاسپورت فرد متقاضي و همراهان براي صرفه جويي در وقت و هزينه  پيشنهاد مي شود پاسپورتتان حداقل 5 سال اعتبار داشته باشد.(هر زماني پاسپورتتان اعتبارش به اتمام رسد، بايد ويزاي شما مجدد تمديد شود).

6.  گواهي مبني بر درآمد ماهيانه شما (فيش حقوقي 3 ماه آخر) ، حقوق بازنشستگي و يا سود سهام و يا اجاره املاك و مستغلات و يا درآمد سرمايه گذاري .اين  درآمد ماهيانه بايد 10.000 رينگت معادل 3000$ باشد كه شامل كل خانواده شما مي شود و اگر شما به تنهايي اقدام مي كنيد بايد درآمد ماهيانه 7000 رينگت معادل 2000$ ارائه دهيد كه البته باز هم بستگي به سن شما دارد.

7.   نامه معتبر عدم سوء پيشينه كه بايد از طرف پليس و يا مامورين سفارت صادر شده باشد

8.  گواهي بانكي،  گواهي بانك بايد به نام شخص متقاضي و يا همسر او باشد. معيار اصلي گواهي بانكي شما باقيمانده موجودي شما در ماه آخر است كه براي افراد زير 50 سال  نبايد از  500.000 رينگت و افراد بالاي 50 سال از 000، 350 رينگت كمتر باشد. شما مجبور نيستيد فقط از يك حساب بانكي استفاده كنيد و مي توانيد از موجوديتان در چند حساب بانكي هم اين گواهي را دريافت كنيد.

نامه بانكي شما بايد شامل موراد زير باشد:

نام بانك (نامه شما بايد در سربرگ بانك و داراي لوگوي بانك باشد، مشخصات بانك موبوطه (آدرس ، تلفن ، فكس ، ايميل)، شماره حساب و نام متقاضي، تاريخ آخرين موجودي حساب، تاريخ اخذ گواهي بانكي

9.    ده قطعه عكس پاسپورت سايز براي متقاضي و همراهان

10.  در صورت اخذ اقامت براي همراهان، ترجمه سند ازدواج ،ترجمه شناسنامه فرزندان (فرزندان زير 21 سال و مجرد)، ترجمه رسمي شناسنامه والدين بالاي 60 سال(در صورت همراه بودن)

11.  گواهي خريد ملك در مالزي به ارزش يك ميليون رينگت  (براي افرادي كه بواسطه خريد ملك تقاضاي ويزاي MM2H  را دارند)

 

نكته:

 ويزاي همراه MM2H  به همسر ، فرزندان زير 21 سال و مجرد و والدين بالاي 60 سال متقاضي تعلق مي گيرد. 

 

·    مادامیکه سن فرزندان زیر 21 سال و همچنین مجرد می باشند تحت پوشش ویزای MM2H قرار خواهند گرفت.

 

·   متقاضيان از كشورهاي منتخب كه با ويزاي گردشگري توريستي اوليه براي گرفتن ويزا MM2H وارد مالزي مي شوند نياز به پرداخت جريمه 500 رينگت مي باشند اين پرداخت بايستي در شعبه مهاجرتي پوتراجايا قبل از برچسب و امضاء MM2H در پاسپورت صورت گيرد.

 

·       فرايند تصويب درخواست بين 30 تا 90 روز از زمان ارائه درخواست طول خواهد كشيد  (در مورد كساني كه مداركشان تكميل است)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.