گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

 

طرح اقامت مالزي خانه دوم من توسط دولت مالزي ارائه شده است و افراد با عضويت در اين برنامه با هر مليتي و رعايت اصولي خاص و با داشتن ويزايي چندگانه و يا گردشگري به مدتي طولاني در مالزي زندگي كنند اين ويزا (بسته به اعتبار پاسپورت متقاضي) در ابتدا حداكثربراي مدت 10 سال صادر مي شود و پس از اتمام دوره قابل تمديد است.

تمام اتباع خارجي به جز كشورهاي ( اسرائيل، يوگسلاوي و صربستان( مي توانند با ويزاي Social وارد مالزي شده و در برنامه MM2H‌ تحت نظارت اداره خانه دوم من مالزي عضو شوند.

اين ويزاي براي تمامي شهروندان خارجي(غير از افراد غير مجاز كه در قسمت شرايط عضويت ذكر شده است)  كه تمايل به زندگي در مالزي را دارند مقدور مي باشد . مردم و دولت مالزي با آغوش باز از تمامي كساني كه مي خواهند در اين برنامه عضو شوند استقبال مي كنند. داشتن ويزا  و عضويت در برنامه MM2H به اين معناست كه شما عضو برنامه اي خواهيد شد كه در طول دهه ها سال از سوي دولت مالزي حمايت مي شويد و براي زندگي شما و سپري كردن لحظاتي خوش شما برنامه ريزي شده است.

در مالزي انواع مختلفي از فرهنگهاي آسيايي با يكديگر ادغام شده تا كشوري چند مليتي با هماهنگي و همزيستي مسالمت آميز دركنار يكديگر زندگي كنند.

اين برنامه در تمامي شهرهاي مالزي بدون هيچ محدوديت سني انجام مي شود و به تمامي متقاضيان اين اجازه را مي دهد كه وابستگان خودرا مثل همسر،  فرزندان زير 21 سال و يك پرستار به همراه خود بياورند.

 

آزادي براي سفر كردن:

يكي از ويژگي هاي برتر طرح MM2H اين است كه براي  اعضاء اين برنامه، از طرف دولت مالزي مجوزي صادر خواهد شد كه به آنها اجازه عبور از منطقه بازرسي مالزي به عنوان يك مقيم در كشور داده مي شود.  علاوه بر اين، هيچ محدوديت زماني براي اقامت وجود ندارد و متقاضيان مي توانند تا هر زماني كه تمايل دارند در مالزي زندگي كنند. 

البته بخاطر داشته باشيد اعضاء برنامه MM2H  واجد شرايط گرفتن اقامت دائم (PR) در مالزي نيستند  به همين دليل در صورتي كه تمايل به اقامت براي مدت طولاني تر دارند بايد ويزاي خود را با توجه به ضوابط خاص تمديد كنند.

 

 ويزاي خاص براي والدين:

والدين متقاضي كه سن آنها بالاي 60 سال است مي توانند به عنوان همراه براي سكونت به مالزي بيايند كه براي آنها ويزاي گردشگري با اعتبار 6 ماه صادر مي شود البته اين ويزا در طول مدت اعتبار ويزاي 10 ساله متقاضي قابل تمديد است. 

 

خريد ملك:

وزارت توريسم مالزي ، براي تسهيل و تسريع بخشيدن به فرآيند خريد منزل و يا زمين و ساخت واحد اقامتي در هنگام درخواست مجوزي صادر مي كند كه متقاضيان  بعد از گذشت يك سال  از عضويت مي توانند 60% تا 80% از سرمايه ثابت خود را كه طبق ضوابط مالي موجود در اين برنامه در يكي از بانكها ي مالزي گذاشته بودند، به منظور خريد واحدهاي اقامتي  با توجه به شرايط زير برداشت كنند:

خريد املاك با ارزش بيش از 350،000 رينگت در ساراواك

خريد املاك با ارزش بيش از 500،000 رينگت در ساير شهر هاي مالزي

البته اگر شما عضو برنامه MM2H ايالت ساراواك هستيد اجازه برداشت از حساب ثابت خود را نداريد.

 

تحصيل:

فرزندان زير 21 سال شما كه مجرد باشند مي توانند با تاييد دولت مالزي به عنوان همراه به مالزي بيايند و اگر فرزندان شما قصد ادامه تحصيل در مالزي را دارند پس از ورود وگزينش توسط موسسه و يا دانشگاه  بايد براي ويزاي تحصيلي درخواست دهند و در موسسات و دانشگاه هاي بين المللي كه مي خواهند ثبت نام نمايند.

 

سرمايه گذاري:

متقـــاضيان و اعضاء برنامه MM2H مي توانند در شركتهاي محلي سرمايه گذاري كنند و يا در جلسات مجمع به عنوان يكي از روسا حضور داشته باشند اما  اجازه ندارند كه به صورت كارمند حقوق بگير در آن كار كنند و يا شركت خصوصي تحت پوشش آن داشته باشند.

اعضاء برنامه MM2H مي توانند در بازار سهام محلي شركت كنند و يا درمحصولات مختلف مانند كالاهاي حقيقي (unit trust   structured investment و غيره سرمايه گذاري كنند. 

 

پشتوانه مالي:

الف ) متقاضيان با سن كمتر از 50 سال ( مجرد يا متاهل ):

ا فتتاح حساب سپرده ثابت به ميزان 300000 رينگت در يكي از بانكهاي مالزي

بعد از يكسال از تاريخ باز كردن حساب، متقاضيان مي توانند حداكثر 240000 رينگت از حساب خود به منظور سرمايه گذاري مانند: خريد خانه در مالزي، هزينه تحصيل فرزندان و هزينه درمان  برداشت كنند.

ب ) متقاضيان با سن بيش از 50 سال ( مجرد يا متاهل )

ا فتتاح حساب سپرده ثابت به ميزان 150000 رينگت در يكي از بانكهاي مالزي.

متقاضيان بالاي 50 سال كه داراي حقوق بازنشستگي 10000 رينگت مالزي و به بالا هستند، مي توانند تائيديه فيش حقوقي خودرا ارائه دهند. در اين صورت نياز به افتتاح حساب سپرده ثابت ندارند.

پس از يكسال از تاريخ بازكردن حساب متقاضيان مي توانند حداكثر 90000 رينگت از حساب خود به منظور سرمايه گذاريهايي مانند: خريد خانه در مالزي، هزينه تحصيل فرزندان، هزينه درمان  برداشت كنند.

در هر دو حالت متقاضيان بعد از يكسال اقامت در مالزي بايدحداقل به ميزان 60000 رينگت  در بانك موجودي داشته باشند.

يك ويزاي ورودي چندگانه به همراه يك ويزاي گردشگري (visit pass) با اعتبار 10 سال به هر متقاضي موفق به عضويت در طرح MM2H داده مي شود.

متقاضيان مي توانند بعد از ورود به مالزي با يك ويزاي معتبر تقاضاي عضويت خود را به اداره مركزي مهاجرت تسليم نمايند.

 

محدوديتها:

متقاضيان كه موفق به اخذ ويزا مي شوند  اكيداً براي انجام كارهاي زير ممنوعيت دارند:

تنها با مجوز رسمي از دولت مي توانند در مكانهاي مختلف در مالزي مشغول به كار شوند.

در فعاليتهاي سياسي و اموري كه مختص افراد بومي است حق شركت ندارد.

 

هزينه ها:

هزينه ويزاي اقامت زير نظر برنامه خانه دوم مالزي در حدود 90 رينگت در هر سال مي باشد.

 

 

 

طرح اقامت مالزي خانه دوم من توسط دولت مالزي ارائه شده است و افراد با عضويت در اين برنامه با هر مليتي و رعايت اصولي خاص و با داشتن ويزايي چندگانه و يا گردشگري به مدتي طولاني در مالزي زندگي كنند اين ويزا (بسته به اعتبار پاسپورت متقاضي) در ابتدا حداكثربراي مدت 10 سال صادر مي شود و پس از اتمام دوره قابل تمديد است.

تمام اتباع خارجي به جز كشورهاي ( اسرائيل، يوگسلاوي و صربستان( مي توانند با ويزاي Social وارد مالزي شده و در برنامه MM2H‌ تحت نظارت اداره خانه دوم من مالزي عضو شوند.

اين ويزاي براي تمامي شهروندان خارجي(غير از افراد غير مجاز كه در قسمت شرايط عضويت ذكر شده است)  كه تمايل به زندگي در مالزي را دارند مقدور مي باشد . مردم و دولت مالزي با آغوش باز از تمامي كساني كه مي خواهند در اين برنامه عضو شوند استقبال مي كنند. داشتن ويزا  و عضويت در برنامه MM2H به اين معناست كه شما عضو برنامه اي خواهيد شد كه در طول دهه ها سال از سوي دولت مالزي حمايت مي شويد و براي زندگي شما و سپري كردن لحظاتي خوش شما برنامه ريزي شده است.

در مالزي انواع مختلفي از فرهنگهاي آسيايي با يكديگر ادغام شده تا كشوري چند مليتي با هماهنگي و همزيستي مسالمت آميز دركنار يكديگر زندگي كنند.

اين برنامه در تمامي شهرهاي مالزي بدون هيچ محدوديت سني انجام مي شود و به تمامي متقاضيان اين اجازه را مي دهد كه وابستگان خودرا مثل همسر،  فرزندان زير 21 سال و يك پرستار به همراه خود بياورند.

 

آزادي براي سفر كردن:

يكي از ويژگي هاي برتر طرح MM2H اين است كه براي  اعضاء اين برنامه، از طرف دولت مالزي مجوزي صادر خواهد شد كه به آنها اجازه عبور از منطقه بازرسي مالزي به عنوان يك مقيم در كشور داده مي شود.  علاوه بر اين، هيچ محدوديت زماني براي اقامت وجود ندارد و متقاضيان مي توانند تا هر زماني كه تمايل دارند در مالزي زندگي كنند. 

البته بخاطر داشته باشيد اعضاء برنامه MM2H  واجد شرايط گرفتن اقامت دائم (PR) در مالزي نيستند  به همين دليل در صورتي كه تمايل به اقامت براي مدت طولاني تر دارند بايد ويزاي خود را با توجه به ضوابط خاص تمديد كنند.

 

 ويزاي خاص براي والدين:

والدين متقاضي كه سن آنها بالاي 60 سال است مي توانند به عنوان همراه براي سكونت به مالزي بيايند كه براي آنها ويزاي گردشگري با اعتبار 6 ماه صادر مي شود البته اين ويزا در طول مدت اعتبار ويزاي 10 ساله متقاضي قابل تمديد است. 

 

خريد ملك:

وزارت توريسم مالزي ، براي تسهيل و تسريع بخشيدن به فرآيند خريد منزل و يا زمين و ساخت واحد اقامتي در هنگام درخواست مجوزي صادر مي كند كه متقاضيان  بعد از گذشت يك سال  از عضويت مي توانند 60% تا 80% از سرمايه ثابت خود را كه طبق ضوابط مالي موجود در اين برنامه در يكي از بانكها ي مالزي گذاشته بودند، به منظور خريد واحدهاي اقامتي  با توجه به شرايط زير برداشت كنند:

خريد املاك با ارزش بيش از 350،000 رينگت در ساراواك

خريد املاك با ارزش بيش از 500،000 رينگت در ساير شهر هاي مالزي

البته اگر شما عضو برنامه MM2H ايالت ساراواك هستيد اجازه برداشت از حساب ثابت خود را نداريد.

 

تحصيل:

فرزندان زير 21 سال شما كه مجرد باشند مي توانند با تاييد دولت مالزي به عنوان همراه به مالزي بيايند و اگر فرزندان شما قصد ادامه تحصيل در مالزي را دارند پس از ورود وگزينش توسط موسسه و يا دانشگاه  بايد براي ويزاي تحصيلي درخواست دهند و در موسسات و دانشگاه هاي بين المللي كه مي خواهند ثبت نام نمايند.

 

سرمايه گذاري:

متقـــاضيان و اعضاء برنامه MM2H مي توانند در شركتهاي محلي سرمايه گذاري كنند و يا در جلسات مجمع به عنوان يكي از روسا حضور داشته باشند اما  اجازه ندارند كه به صورت كارمند حقوق بگير در آن كار كنند و يا شركت خصوصي تحت پوشش آن داشته باشند.

اعضاء برنامه MM2H مي توانند در بازار سهام محلي شركت كنند و يا درمحصولات مختلف مانند كالاهاي حقيقي (unit trust   structured investment و غيره سرمايه گذاري كنند. 

 

پشتوانه مالي:

الف ) متقاضيان با سن كمتر از 50 سال ( مجرد يا متاهل ):

ا فتتاح حساب سپرده ثابت به ميزان 300000 رينگت در يكي از بانكهاي مالزي

بعد از يكسال از تاريخ باز كردن حساب، متقاضيان مي توانند حداكثر 240000 رينگت از حساب خود به منظور سرمايه گذاري مانند: خريد خانه در مالزي، هزينه تحصيل فرزندان و هزينه درمان  برداشت كنند.

ب ) متقاضيان با سن بيش از 50 سال ( مجرد يا متاهل )

ا فتتاح حساب سپرده ثابت به ميزان 150000 رينگت در يكي از بانكهاي مالزي.

متقاضيان بالاي 50 سال كه داراي حقوق بازنشستگي 10000 رينگت مالزي و به بالا هستند، مي توانند تائيديه فيش حقوقي خودرا ارائه دهند. در اين صورت نياز به افتتاح حساب سپرده ثابت ندارند.

پس از يكسال از تاريخ بازكردن حساب متقاضيان مي توانند حداكثر 90000 رينگت از حساب خود به منظور سرمايه گذاريهايي مانند: خريد خانه در مالزي، هزينه تحصيل فرزندان، هزينه درمان  برداشت كنند.

در هر دو حالت متقاضيان بعد از يكسال اقامت در مالزي بايدحداقل به ميزان 60000 رينگت  در بانك موجودي داشته باشند.

يك ويزاي ورودي چندگانه به همراه يك ويزاي گردشگري (visit pass) با اعتبار 10 سال به هر متقاضي موفق به عضويت در طرح MM2H داده مي شود.

متقاضيان مي توانند بعد از ورود به مالزي با يك ويزاي معتبر تقاضاي عضويت خود را به اداره مركزي مهاجرت تسليم نمايند.

 

محدوديتها:

متقاضيان كه موفق به اخذ ويزا مي شوند  اكيداً براي انجام كارهاي زير ممنوعيت دارند:

تنها با مجوز رسمي از دولت مي توانند در مكانهاي مختلف در مالزي مشغول به كار شوند.

در فعاليتهاي سياسي و اموري كه مختص افراد بومي است حق شركت ندارد.

 

هزينه ها:

هزينه ويزاي اقامت زير نظر برنامه خانه دوم مالزي در حدود 90 رينگت در هر سال مي باشد.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.