گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

 انواع ويزا

 

مسائل مرتبط با مهاجرت گاهي پيچيده به نظر مي رسد مخصوصا، زمانيكه شما به اندازه كافي از قوانين و شرايط كشوري كه قصد اقامت در آن را داريد ، اطلاع نداريد.

با مطالعه دقيق قوانين كشور مالزي مي بينيم كه حكومت مالزي از ديگر كشور ها مستثني نيست. اين كشور درمحل تقاطع بين شرق و غرب واقع شده است و هميشه با آغوش گرم به افراد خارجي خوش آمد مي گويد و مالزي اخيراً بخاطر مهاجرت جمعيت فراواني  از هندي ها و چيني ها داراي يك مليت چند نژادي شده است.

مالزي همواره پذيرايي تعداد زيادي از افراد خارجي هستند اما دولت مالزي هميشه مراقب  است كه اين افزايش مهاجران بر روي ميزان توازن جمعيت آنها تاثير نداشته باشد. به همين علت مهاجرت به مالزي زياد آسان نيست.

علاوه بر اين اگر شركتي نتواند براي درخواست شما موافقت بگيرد دوباره از سر گيري يك تقاضا سختتر مي شود.  

براي افراد خارجي كه جز شهروندان مالايي نيستند اجازه اي تحت عنوان (EP) صادر مي شود كه مي توانند در مالزي اقامت كنند البته اين اجازه صادر شده مستثني از هرگونه درخواست براي ويزا كار و يا اهداف ديگر مي باشد.

 

 

اجازه ورود:  Entry Permit

(EP) يك مجوز كه براي افراد خارجي كه جزء شهروندان مالايي  محسوب نمي شوند، جهت اقامت در مالزي صادر مي شود. اين مجوز فقط براي اقامت صادر مي شود و افراد متقاضي نمي توانند از اين ويزا براي هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.

 

1. ويزا ورودي يكنفره:   SINGLE ENTRY VISA

اين ويزا براي اتباع خارجي كه جهت بازديد از مالزي وارد اين كشور مي شوند، صادر مي شود و معمولاً اعتبار اين ويزا دو هفته پس از صدور مي باشد.

 

2- ويزا  بازديد(توريستي – گردشگري): Visit Pass (Social or Tourist)

اين ويزا براي كساني صادر مي شود كه فقط براي هدف گردشگري وارد مالزي مي شوند. كساني كه از طريق اين ويزا اجازه ورود به مالزي را دريافت مي كنند حق استخدام يا كارهاي تخصصي و يا بازرگاني را ندارند.

 

3- ويزا ترانزيت (عبوري):  Transit Visa

ويزاي ترانزيت تنها مختص به افرادي است كه به قصد وارد شدن به كشوري ديگر تنها قصد عبور از مالزي را دارند كه اين افراد اجازه ترك كردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدي از فرودگاه مالزي ادامه مي دهند .

 

4- ويزا كار و تجارت:  Visit Pass (Business)

اين ويزا تنها تحت شرايط زير صادر مي شود:

صاحبان و نمايندگان شركتها كه جهت اهداف خاص  مربوط به شركت: جلسات ، سمينارها ، بازرسي (بازديد)  از شركت  و.. وارد مالزي مي شوند.

سرمايه داران و يا بازرگانان كه به خاطر موقعيتهاي كاري و يا سرمايه گذاري وارد مالزي مي شوند.

نمايندگان شركتهاي خارجي كه جهت معرفي كالاهايشان جهت توليد در كشور مالزي وارد مالزي مي شوند.

مالكين خارجي كه به منظور  معامله، فروش و يا اجاره دارائيهايشان وارد مالزي مي شوند.

گزارشگران خارجي از نمايندگي هاي رسانه هاي گروهي كه جهت  پوشش سمينارها و يا حوادث ديگر در مالزي و يا شركت در مسابقات ورزشي وارد مالزي مي شوند.

توجه: از اين ويزا به منظور استخدام و يا نظارت به نصب ماشين آلات جديد و يا ساخت كارخانه نمي توان استفاده كرد.

 

5- ويزاي ورودي چندگانه:  MULTIPLE ENTRY VISA

اين ويزا براي اتباع خارجي كه براي كار و يا كارهاي مربوط به دولت وارد مالزي مي شوند  صادر مي شود. اعتبار اين ويزا سه ماه تا 12 ماه از تاريخ صدور آن مي باشد. شهروندان هندي و يا مردم جمهوري چين كه به منظور اهداف اجتماعي وارد مالزي مي شوند، واجد شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه هستند. اعتبار ويزا ورودي چندگانه به مدت يكسال است.

 

شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه:

متقاضيان مي بايست ثابت كنند كه در آمد كافي براي ماندن در مالزي را دارند. تورهاي گروهي كه بليط رفت و برگشت دارند واجد شرايط براي گرفتن اين ويزا نيستند.  

 

6- ويزاي كار  موقتي    Temporary Employment Pass(work visa)

اين ويزا براي افرادي كه براي انجام شغلي موقت وارد مالزي مي شوند صادر مي شود.

كارگران  خارجي نيمه ماهر و غير متخصص

كارگران و  كارمندان معمولي       

 

7- ويزاي كار:  Employment Pass

اين ويزا براي خارجياني صادر مي شوند كه به مدت دو سال با يكي از شركتهاي مالزي قرارداد بسته اند .

 

8- ويزاي اشتغال (ويزا حرفه اي)  Employment  Pass(Professional Visa)

اين ويزا براي افراد خارجي متخصص ( ويزاي حرفه اي _مدت طولاني) صادر مي شود. مانند:

Executive Chairman

Chief Executive Officer

Managing  Director

General Manager

Technical Director

Production Manager

Project Manager Or Factory Manager

  

 

Management Functions Such As

Marketing Manager

Logistics  Manager

Investment Manager

Quality Control Manager 

Professional Such As

Chief Engineer

Engineer Manager

Lecturer 

  Doctor

Architect

مدت اعتبار اين ويزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

 

9- ويزا كار:  Business Visa

اين ويزا براي افراد خارجي كه براي استخدام و بستن قراردادهاي نيمه وقت با هر نوع نمايندگي در مالزي وارد اين كشور مي شوند صادر مي شود. مدت اعتبار اين ويزا نمي تواند بيشتر از 12 ماه باشد.

 

10- ويزاي همراه :  Dependent’s Pass

اين ويزا براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه ويزاي اشتغال دارد صادر مي شود. درخواست براي اين ويزا مي تواند همزمان با گرفتن ويزاي اشتغال و يا بعد از گرفتن ويزاي اشتغال صورت گيرد. همچنين براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه با يك ويزاي visit pass  وارد كشور شده اند.

 

6-ويزاي دانشجويي:  Student’s Pass(VISA)

اين ويزا براي هر فرد خارجي كه براي ادامه تحصيل در هر موسسه  آموزشي مورد تائيد مالزي پذيرفته شده است  صادر مي شود.

 

11- ويزاي همسر:  Spouse Programme

اين ويزا براي كساني كه در مالزي مشغول به كار  هستند و با يك شهروند مالزي ازدواج كرده اند، صادر مي شود.

 

مقررات ويزا:

هر خارجي براي ورود به مالزي بايد ويزا داشته باشد. و براي درخواست خود بايد به سفارت مالزي در كشور خود مراجعه كرده و براي ورود به مالزي ويزا تهيه كند.

يك ويزا، يك تائيديه (امضا) بر روي پاسپورت  يا مدارك ديگر سفر است كه مشخص كننده تقاضا اتباع خارجي براي ورود به مالزي است و نشان دهنده آن است كه با تقاضاي آنها موافقت شده است. ويزاي  موافقت شده هيچ تضميني براي ورود به كشور مالزي نيست و تصميم نهايي از طريق اداره مهاجرت در لحظه ورود اتخاذ مي شود.

 

هزينه صدور ويزا:

براي درخواست ويزا ورودي انفرادي و چند گانه هزينه يكسان در حدود 10 دلار مي باشد. به جز پاسپورت هندوستان كه در برخي موارد هزينه پاسپورت ورودي چندگانه در حدود 20 دلار است.( اين هزينه ها قابل تغيير است كه براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با نمايندگي كشور مالزي در تماس باشيد ).

 

مدت اعتبار ويزا:

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ويزا در آن درج مي گردد و بستگي به تشخيص صادر كننده، مدت اعتبار بين يك تا دو ماه و يا بيشتر ارائه مي گردد.

 

شرايط لازم براي صدور ويزا:

اعتبار پاسپورت:

كساني كه قصد ورود به مالزي را دارند بايد يك پاسپورت و يا مدرك سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند.

برخي از كشورها براي بازديد كاري و اجتماعی( گردشگري) نياز به ويزا ندارند.

شهروندان آمريكايي براي ديدن مالزي و انجام كارهاي ا جتماعي و شغلي و آموزشي نياز به گرفتن ويزا ندارند ولي اگر براي كار به مالزي سفر مي كنند بايد ويزا داشته باشند.

براي اقامت كمتر از يك ماه براي كشورهاي آسيايي به جز Mianmar هيچ ويزايي مورد نياز نيست. اما براي اقامت بيش از يك ماه بجز كشور سنگاپور و Brunei گرفتن ويزا الزامي است.

براي كشور اسرائيل در هر شرايط و مدت زمان براي اقامت، گرفتن ويزا الزامي است و علاوه بر آن بايد از وزارت امنيت بين المللي نيز اجازه ورود گرفته شود.

 

اجازه كار:

كساني كه در مالزي دنبال كار مي گردند بايد مجوز دريافت كنند . اين مجوز معمولا براي كارگران بوسيله كارفرما انجام مي شود .

كارگران به همراه خانواده هايشان مي توانند بوسيله ويزاي اجتماعي(گردشگري) كه اداره مهاجرت مالزي هنگام ورود صادر مي كند وارد مالزي شوند.

 

بليط سفر برگشت معتبر و داشتن پول كافي:

يك خارجي در هنگام ورود به مالزي بايد مدركي مبني بر داشتن استطاعت مالي براي ماندن در مالزي به همراه يك بليط برگشت به مقصد ديگر به همراه داشته باشد.

 

اشخاص ممنوع شده:

هر تبعه خارجي كه در بخش 8 قانون مهاجرت 1959/63  رده بندي شود اجازه ورود به مالزي را ندارد حتي اگر داراي پاسپورت ويا مدارك سفر معتبر و يا بليط برگشت و پول كافي باشد.

 

كامل كردن كارت ورود و خروج:

يك تبعه خارجي در هنگام ورود بايد كارت ورود و خروج(Imm.26) را كامل كند، كه اين كارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمايندگي مالزي و آژانسهاي مسافرتي است.

يك تبعه خارجي مي بايست پاسپورتش را به همرا كارت ورود و خروج  به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأييد مدارك سفر و پاسپورتش قبل از ترك اداره مهاجرت اطمينان حاصل نمايد.

بجز تقاضا ورود براي بازديدهاي شغلي و يا گردشگري ، تقاضا مربوط به انواع ويزا تا قبل از رسيدن به مالزي بايد انجام شده باشد و در مالزي تنها ضمانت گردد در اين صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجي از مالزي در مواقع مورد نياز مي باشند.

 

 

 انواع ويزا

 

مسائل مرتبط با مهاجرت گاهي پيچيده به نظر مي رسد مخصوصا، زمانيكه شما به اندازه كافي از قوانين و شرايط كشوري كه قصد اقامت در آن را داريد ، اطلاع نداريد.

با مطالعه دقيق قوانين كشور مالزي مي بينيم كه حكومت مالزي از ديگر كشور ها مستثني نيست. اين كشور درمحل تقاطع بين شرق و غرب واقع شده است و هميشه با آغوش گرم به افراد خارجي خوش آمد مي گويد و مالزي اخيراً بخاطر مهاجرت جمعيت فراواني  از هندي ها و چيني ها داراي يك مليت چند نژادي شده است.

مالزي همواره پذيرايي تعداد زيادي از افراد خارجي هستند اما دولت مالزي هميشه مراقب  است كه اين افزايش مهاجران بر روي ميزان توازن جمعيت آنها تاثير نداشته باشد. به همين علت مهاجرت به مالزي زياد آسان نيست.

علاوه بر اين اگر شركتي نتواند براي درخواست شما موافقت بگيرد دوباره از سر گيري يك تقاضا سختتر مي شود.  

براي افراد خارجي كه جز شهروندان مالايي نيستند اجازه اي تحت عنوان (EP) صادر مي شود كه مي توانند در مالزي اقامت كنند البته اين اجازه صادر شده مستثني از هرگونه درخواست براي ويزا كار و يا اهداف ديگر مي باشد.

 

 

اجازه ورود:  Entry Permit

(EP) يك مجوز كه براي افراد خارجي كه جزء شهروندان مالايي  محسوب نمي شوند، جهت اقامت در مالزي صادر مي شود. اين مجوز فقط براي اقامت صادر مي شود و افراد متقاضي نمي توانند از اين ويزا براي هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.

 

1. ويزا ورودي يكنفره:   SINGLE ENTRY VISA

اين ويزا براي اتباع خارجي كه جهت بازديد از مالزي وارد اين كشور مي شوند، صادر مي شود و معمولاً اعتبار اين ويزا دو هفته پس از صدور مي باشد.

 

2- ويزا  بازديد(توريستي – گردشگري): Visit Pass (Social or Tourist)

اين ويزا براي كساني صادر مي شود كه فقط براي هدف گردشگري وارد مالزي مي شوند. كساني كه از طريق اين ويزا اجازه ورود به مالزي را دريافت مي كنند حق استخدام يا كارهاي تخصصي و يا بازرگاني را ندارند.

 

3- ويزا ترانزيت (عبوري):  Transit Visa

ويزاي ترانزيت تنها مختص به افرادي است كه به قصد وارد شدن به كشوري ديگر تنها قصد عبور از مالزي را دارند كه اين افراد اجازه ترك كردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدي از فرودگاه مالزي ادامه مي دهند .

 

4- ويزا كار و تجارت:  Visit Pass (Business)

اين ويزا تنها تحت شرايط زير صادر مي شود:

صاحبان و نمايندگان شركتها كه جهت اهداف خاص  مربوط به شركت: جلسات ، سمينارها ، بازرسي (بازديد)  از شركت  و.. وارد مالزي مي شوند.

سرمايه داران و يا بازرگانان كه به خاطر موقعيتهاي كاري و يا سرمايه گذاري وارد مالزي مي شوند.

نمايندگان شركتهاي خارجي كه جهت معرفي كالاهايشان جهت توليد در كشور مالزي وارد مالزي مي شوند.

مالكين خارجي كه به منظور  معامله، فروش و يا اجاره دارائيهايشان وارد مالزي مي شوند.

گزارشگران خارجي از نمايندگي هاي رسانه هاي گروهي كه جهت  پوشش سمينارها و يا حوادث ديگر در مالزي و يا شركت در مسابقات ورزشي وارد مالزي مي شوند.

توجه: از اين ويزا به منظور استخدام و يا نظارت به نصب ماشين آلات جديد و يا ساخت كارخانه نمي توان استفاده كرد.

 

5- ويزاي ورودي چندگانه:  MULTIPLE ENTRY VISA

اين ويزا براي اتباع خارجي كه براي كار و يا كارهاي مربوط به دولت وارد مالزي مي شوند  صادر مي شود. اعتبار اين ويزا سه ماه تا 12 ماه از تاريخ صدور آن مي باشد. شهروندان هندي و يا مردم جمهوري چين كه به منظور اهداف اجتماعي وارد مالزي مي شوند، واجد شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه هستند. اعتبار ويزا ورودي چندگانه به مدت يكسال است.

 

شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه:

متقاضيان مي بايست ثابت كنند كه در آمد كافي براي ماندن در مالزي را دارند. تورهاي گروهي كه بليط رفت و برگشت دارند واجد شرايط براي گرفتن اين ويزا نيستند.  

 

6- ويزاي كار  موقتي    Temporary Employment Pass(work visa)

اين ويزا براي افرادي كه براي انجام شغلي موقت وارد مالزي مي شوند صادر مي شود.

كارگران  خارجي نيمه ماهر و غير متخصص

كارگران و  كارمندان معمولي       

 

7- ويزاي كار:  Employment Pass

اين ويزا براي خارجياني صادر مي شوند كه به مدت دو سال با يكي از شركتهاي مالزي قرارداد بسته اند .

 

8- ويزاي اشتغال (ويزا حرفه اي)  Employment  Pass(Professional Visa)

اين ويزا براي افراد خارجي متخصص ( ويزاي حرفه اي _مدت طولاني) صادر مي شود. مانند:

Executive Chairman

Chief Executive Officer

Managing  Director

General Manager

Technical Director

Production Manager

Project Manager Or Factory Manager

  

 

Management Functions Such As

Marketing Manager

Logistics  Manager

Investment Manager

Quality Control Manager 

Professional Such As

Chief Engineer

Engineer Manager

Lecturer 

  Doctor

Architect

مدت اعتبار اين ويزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

 

9- ويزا كار:  Business Visa

اين ويزا براي افراد خارجي كه براي استخدام و بستن قراردادهاي نيمه وقت با هر نوع نمايندگي در مالزي وارد اين كشور مي شوند صادر مي شود. مدت اعتبار اين ويزا نمي تواند بيشتر از 12 ماه باشد.

 

10- ويزاي همراه :  Dependent’s Pass

اين ويزا براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه ويزاي اشتغال دارد صادر مي شود. درخواست براي اين ويزا مي تواند همزمان با گرفتن ويزاي اشتغال و يا بعد از گرفتن ويزاي اشتغال صورت گيرد. همچنين براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه با يك ويزاي visit pass  وارد كشور شده اند.

 

6-ويزاي دانشجويي:  Student’s Pass(VISA)

اين ويزا براي هر فرد خارجي كه براي ادامه تحصيل در هر موسسه  آموزشي مورد تائيد مالزي پذيرفته شده است  صادر مي شود.

 

11- ويزاي همسر:  Spouse Programme

اين ويزا براي كساني كه در مالزي مشغول به كار  هستند و با يك شهروند مالزي ازدواج كرده اند، صادر مي شود.

 

مقررات ويزا:

هر خارجي براي ورود به مالزي بايد ويزا داشته باشد. و براي درخواست خود بايد به سفارت مالزي در كشور خود مراجعه كرده و براي ورود به مالزي ويزا تهيه كند.

يك ويزا، يك تائيديه (امضا) بر روي پاسپورت  يا مدارك ديگر سفر است كه مشخص كننده تقاضا اتباع خارجي براي ورود به مالزي است و نشان دهنده آن است كه با تقاضاي آنها موافقت شده است. ويزاي  موافقت شده هيچ تضميني براي ورود به كشور مالزي نيست و تصميم نهايي از طريق اداره مهاجرت در لحظه ورود اتخاذ مي شود.

 

هزينه صدور ويزا:

براي درخواست ويزا ورودي انفرادي و چند گانه هزينه يكسان در حدود 10 دلار مي باشد. به جز پاسپورت هندوستان كه در برخي موارد هزينه پاسپورت ورودي چندگانه در حدود 20 دلار است.( اين هزينه ها قابل تغيير است كه براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با نمايندگي كشور مالزي در تماس باشيد ).

 

مدت اعتبار ويزا:

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ويزا در آن درج مي گردد و بستگي به تشخيص صادر كننده، مدت اعتبار بين يك تا دو ماه و يا بيشتر ارائه مي گردد.

 

شرايط لازم براي صدور ويزا:

اعتبار پاسپورت:

كساني كه قصد ورود به مالزي را دارند بايد يك پاسپورت و يا مدرك سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند.

برخي از كشورها براي بازديد كاري و اجتماعی( گردشگري) نياز به ويزا ندارند.

شهروندان آمريكايي براي ديدن مالزي و انجام كارهاي ا جتماعي و شغلي و آموزشي نياز به گرفتن ويزا ندارند ولي اگر براي كار به مالزي سفر مي كنند بايد ويزا داشته باشند.

براي اقامت كمتر از يك ماه براي كشورهاي آسيايي به جز Mianmar هيچ ويزايي مورد نياز نيست. اما براي اقامت بيش از يك ماه بجز كشور سنگاپور و Brunei گرفتن ويزا الزامي است.

براي كشور اسرائيل در هر شرايط و مدت زمان براي اقامت، گرفتن ويزا الزامي است و علاوه بر آن بايد از وزارت امنيت بين المللي نيز اجازه ورود گرفته شود.

 

اجازه كار:

كساني كه در مالزي دنبال كار مي گردند بايد مجوز دريافت كنند . اين مجوز معمولا براي كارگران بوسيله كارفرما انجام مي شود .

كارگران به همراه خانواده هايشان مي توانند بوسيله ويزاي اجتماعي(گردشگري) كه اداره مهاجرت مالزي هنگام ورود صادر مي كند وارد مالزي شوند.

 

بليط سفر برگشت معتبر و داشتن پول كافي:

يك خارجي در هنگام ورود به مالزي بايد مدركي مبني بر داشتن استطاعت مالي براي ماندن در مالزي به همراه يك بليط برگشت به مقصد ديگر به همراه داشته باشد.

 

اشخاص ممنوع شده:

هر تبعه خارجي كه در بخش 8 قانون مهاجرت 1959/63  رده بندي شود اجازه ورود به مالزي را ندارد حتي اگر داراي پاسپورت ويا مدارك سفر معتبر و يا بليط برگشت و پول كافي باشد.

 

كامل كردن كارت ورود و خروج:

يك تبعه خارجي در هنگام ورود بايد كارت ورود و خروج(Imm.26) را كامل كند، كه اين كارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمايندگي مالزي و آژانسهاي مسافرتي است.

يك تبعه خارجي مي بايست پاسپورتش را به همرا كارت ورود و خروج  به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأييد مدارك سفر و پاسپورتش قبل از ترك اداره مهاجرت اطمينان حاصل نمايد.

بجز تقاضا ورود براي بازديدهاي شغلي و يا گردشگري ، تقاضا مربوط به انواع ويزا تا قبل از رسيدن به مالزي بايد انجام شده باشد و در مالزي تنها ضمانت گردد در اين صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجي از مالزي در مواقع مورد نياز مي باشند.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.