گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

  

 مالزی تخصص ماست

 

اخذ ویزای دو ساله در مالزی

 

آخرین مهلت دریافت این ویزا 15 دسامبر 2017 می باشد

 

هم اکنون تماس بگیرید

  22578021 - 22779462

 09356036570 

 

 

اقامت در منطقه اي استوايي و باراني با گياهان و جانوران كمياب و زيبا، سواحل ماسه اي طلايي با آب هاي گرم در حال تلاطم ، آبشارهاي آبي روشن همراه با طبيعتي از موجودات دريايي ، كوهستانهاي آرام و مكاني براي كساني كه در جستجوي آب و هواي سردتر هستند و همه اين زيبايي ها در كنار طعم خوش غذاهاي محلي مالايي و خريد در فروشگاههاي بزرگ مجهز به تهويه هوا و  بازارهاي شبانه و ...  واقعاً لذت بخش است.

  

  • گرفتن ویزای 2 ساله  مالزی یکی از روش های سکونت در مالزی می باشد .

  • از مزایای این ویزا  اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال میباشد.

  •  اخذ این ویزا 30 روز کاری زمان میبرد.

  

  • مدارک مورد نیاز :

    1-      کپی رنگی از تمام صفحات پاسپورت

    2-      ترجمه شناسنامه

    3-      ترجمه سند ازدواج

    4-       عکس 3.5*4.5  با پشت زمینه آبی

   

 

 

 

  

 مالزی تخصص ماست

 

اخذ ویزای دو ساله در مالزی

 

آخرین مهلت دریافت این ویزا 15 دسامبر 2017 می باشد

 

هم اکنون تماس بگیرید

  22578021 - 22779462

 09356036570 

 

 

اقامت در منطقه اي استوايي و باراني با گياهان و جانوران كمياب و زيبا، سواحل ماسه اي طلايي با آب هاي گرم در حال تلاطم ، آبشارهاي آبي روشن همراه با طبيعتي از موجودات دريايي ، كوهستانهاي آرام و مكاني براي كساني كه در جستجوي آب و هواي سردتر هستند و همه اين زيبايي ها در كنار طعم خوش غذاهاي محلي مالايي و خريد در فروشگاههاي بزرگ مجهز به تهويه هوا و  بازارهاي شبانه و ...  واقعاً لذت بخش است.

  

  • گرفتن ویزای 2 ساله  مالزی یکی از روش های سکونت در مالزی می باشد .

  • از مزایای این ویزا  اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال میباشد.

  •  اخذ این ویزا 30 روز کاری زمان میبرد.

  

  • مدارک مورد نیاز :

    1-      کپی رنگی از تمام صفحات پاسپورت

    2-      ترجمه شناسنامه

    3-      ترجمه سند ازدواج

    4-       عکس 3.5*4.5  با پشت زمینه آبی

   

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.