گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

 

گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 



 
قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی
May 2018
دولت مالزی جهت هدف کاهش میزان سو‌ء استفاده از ویزاهای دانشجویی، شرایط ورود دانشجویان خارجی به این کشور را سخت‌تر کرده است

به گزارش ایسنا در مالزی، افزایش میزان جرم و جنایت توسط دانشجویان خارجی در مالزی دولت این کشور را با انتقادهای فراوانی مواجه کرده است و در همین راستا وزارت آموزش عالی این کشور با همکاری دپارتمان مهاجرت این کشور قصد دارند تا شرایط سخت‌تری برای ورود دانشجویان خارجی به این کشور وضع کنند.

وزارت آموزش عالی مالزی چندی پیش از برخی از تغییرات در نحوه ورود دانشجویان خارجی به مالزی خبر داده و گفته بود که دانشجویان خارجی دیگر نمی‌توانند همچون گذشته با ویزای توریستی وارد مالزی شوند و تنها زمانی به آنها اجازه ورود داده خواهد شد که از یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش گرفته باشند.

انتشار خبرهایی مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط دانشجویان آفریقایی و ارتکاب جرایم دیگری نظیر قتل توسط دانشجویان پاکستانی بار دیگر موضوع دانشجویان خارجی در این کشور استوایی را بر سر زبان‌ها انداخته و در همین راستا روزگذشته محمد خالد نوردین ـ وزیر آموزش عالی مالزی ـ در گفت‌وگو با خبرنگاران از تشدید قوانین ورود دانشجویان خارجی به این کشور خبر داد.


وی اظهار کرد: طبق تصمیمات جدید دانشجویان خارجی باید پیش از درخواست برای ویزای دانشجویی مقدماتی را فراهم کنند که داشتن بیمه درمانی، صدور کارت دانشجویی و نامه پذیرش از موسسات آموزش عالی مالزی از آن جمله است.

وزیر آموزش عالی مالزی شمار دانشجویان خارجی در این کشور را 95 هزار نفر اعلام کرد.

پیش از این دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مالزی را داشتند می‌توانستند با ویزای توریستی 14 روزه وارد مالزی شوند و سپس ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهند اما با قوانین جدید دانشجویان دیگر نمی‌توانند طبق روال سابق وارد مالزی شوند و باید پیش از عزیمت به مالزی نسبت به دریافت نامه ویزای صادر شده از اداره مهاجرت اقدام کنند. 
از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۴ کلیه دانشجویان بین المللی  باید نامه تاییدیه ویزا ((VDR قبل از ورود به مالزی دریافت کنند
VDR  به معنای صدو ویزا توسط سفارت اتباع خارجی مالزی می باشد که به شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اراده مهاجرت اجازه ورود می دهد و دارای ۳ مرحله می باشد
 
مرحله اول
دانشجویان باید ابتدا  از اداره مهاجرت  تاییدیه ویزا دریافت کنند  و کلیه مدارک زیر را به بخش بین الملل تحویل دهند
۱-       فرم تکمیل شده درخواست ویزا
۲-       کپی کلیه صفحات پاسپورت
۳-       ۲ قطعه عکس با پشت زمینه آبی
۴-       کپی نامه پذیرش
۵-       گزارش آزمایشات پزشکی
۶-       پرداخت مبلغ ۶۵ $
 صدر نامه تاییدیه ویزا حدود ۳۰روز کاری زمان می برد.
مرحله دوم
در صورتیکه نامه تاییدیه ویزا را دریافت کردید باید ویزای ۳ ماه از سفارت مالزی در تهران  دریافت کنید
مدارک مورد نیاز ویزای single entry pas
 ۱-       تکمیل فرم درخواست
۲-       اصل پاسپورت( پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)
۳-       ۱ قطعه عکس
۴-       کپی بلیط
۵-       اصل نامه پذیرش
۶-       اصل نامه تاییدیه ویزا
۷-       اصل نامه بانکی
مرحله سوم
دانشجویان بعد از دریافت ویزا از سفارت بین ۳۰ تا ۹۰ روز می باشد وارد مالزی شوند و در زمان ورود ویزای سوشیال دریافت می کنند و باید سریعا در دانشگاه ثبت نام کنند و ویزای دانشجویی دریافت کنند
ویزای دانشجویی
بعد از ثبت  نام و ارائه مدارک مورد نیاز  کمتر از یک ماه برچسب ویزای دانشجویی را دریافت خواهید کرد .
 
May 2018

 



 
قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی
May 2018
دولت مالزی جهت هدف کاهش میزان سو‌ء استفاده از ویزاهای دانشجویی، شرایط ورود دانشجویان خارجی به این کشور را سخت‌تر کرده است

به گزارش ایسنا در مالزی، افزایش میزان جرم و جنایت توسط دانشجویان خارجی در مالزی دولت این کشور را با انتقادهای فراوانی مواجه کرده است و در همین راستا وزارت آموزش عالی این کشور با همکاری دپارتمان مهاجرت این کشور قصد دارند تا شرایط سخت‌تری برای ورود دانشجویان خارجی به این کشور وضع کنند.

وزارت آموزش عالی مالزی چندی پیش از برخی از تغییرات در نحوه ورود دانشجویان خارجی به مالزی خبر داده و گفته بود که دانشجویان خارجی دیگر نمی‌توانند همچون گذشته با ویزای توریستی وارد مالزی شوند و تنها زمانی به آنها اجازه ورود داده خواهد شد که از یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش گرفته باشند.

انتشار خبرهایی مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط دانشجویان آفریقایی و ارتکاب جرایم دیگری نظیر قتل توسط دانشجویان پاکستانی بار دیگر موضوع دانشجویان خارجی در این کشور استوایی را بر سر زبان‌ها انداخته و در همین راستا روزگذشته محمد خالد نوردین ـ وزیر آموزش عالی مالزی ـ در گفت‌وگو با خبرنگاران از تشدید قوانین ورود دانشجویان خارجی به این کشور خبر داد.


وی اظهار کرد: طبق تصمیمات جدید دانشجویان خارجی باید پیش از درخواست برای ویزای دانشجویی مقدماتی را فراهم کنند که داشتن بیمه درمانی، صدور کارت دانشجویی و نامه پذیرش از موسسات آموزش عالی مالزی از آن جمله است.

وزیر آموزش عالی مالزی شمار دانشجویان خارجی در این کشور را 95 هزار نفر اعلام کرد.

پیش از این دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مالزی را داشتند می‌توانستند با ویزای توریستی 14 روزه وارد مالزی شوند و سپس ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهند اما با قوانین جدید دانشجویان دیگر نمی‌توانند طبق روال سابق وارد مالزی شوند و باید پیش از عزیمت به مالزی نسبت به دریافت نامه ویزای صادر شده از اداره مهاجرت اقدام کنند. 
از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۴ کلیه دانشجویان بین المللی  باید نامه تاییدیه ویزا ((VDR قبل از ورود به مالزی دریافت کنند
VDR  به معنای صدو ویزا توسط سفارت اتباع خارجی مالزی می باشد که به شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اراده مهاجرت اجازه ورود می دهد و دارای ۳ مرحله می باشد
 
مرحله اول
دانشجویان باید ابتدا  از اداره مهاجرت  تاییدیه ویزا دریافت کنند  و کلیه مدارک زیر را به بخش بین الملل تحویل دهند
۱-       فرم تکمیل شده درخواست ویزا
۲-       کپی کلیه صفحات پاسپورت
۳-       ۲ قطعه عکس با پشت زمینه آبی
۴-       کپی نامه پذیرش
۵-       گزارش آزمایشات پزشکی
۶-       پرداخت مبلغ ۶۵ $
 صدر نامه تاییدیه ویزا حدود ۳۰روز کاری زمان می برد.
مرحله دوم
در صورتیکه نامه تاییدیه ویزا را دریافت کردید باید ویزای ۳ ماه از سفارت مالزی در تهران  دریافت کنید
مدارک مورد نیاز ویزای single entry pas
 ۱-       تکمیل فرم درخواست
۲-       اصل پاسپورت( پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)
۳-       ۱ قطعه عکس
۴-       کپی بلیط
۵-       اصل نامه پذیرش
۶-       اصل نامه تاییدیه ویزا
۷-       اصل نامه بانکی
مرحله سوم
دانشجویان بعد از دریافت ویزا از سفارت بین ۳۰ تا ۹۰ روز می باشد وارد مالزی شوند و در زمان ورود ویزای سوشیال دریافت می کنند و باید سریعا در دانشگاه ثبت نام کنند و ویزای دانشجویی دریافت کنند
ویزای دانشجویی
بعد از ثبت  نام و ارائه مدارک مورد نیاز  کمتر از یک ماه برچسب ویزای دانشجویی را دریافت خواهید کرد .
 
May 2018

 

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق این پورتال محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد.