گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان مي باشد

گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان مي باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 
 
 
گواهینامه حرفه ای در دوره مدیریت مهمانداری کشتی کروز
(Professional Certificate in CruiseManagement)
 
این دوره معادل گواهینامه حرفه ای و بین المللی بوده و طول دوره مدت هشت ماه می باشد که دوره اولیه تئوری (3 ماه) در کشور مالزی و سپس دوره امتحان و آزمون در کشور هندوستان یا مالزی به مدت یکماه با هزینه کالج برگزار می شود و پس از اخذ مدرک حرفه ای و بین المللی نیز دوره عملی (4 ماه) در کشور مالزی و در کشتی های کروز طی می شود و پس از فارغ شدن از مراحل مذکور بلافاصله کالج به صورت 100% تضمینی برای دارندگان گواهینامه قرارداد کار با حقوق ماهیانه بین 1500 الی 2000 دلار آمریکا از شرکتهای مذبور بسته و ویزای کار اخذ می کند.
شایان ذکر می باشد که کمک هزینه ماهیانه به مبلغ 400 الی 500 دلار آمریکا ، محل اقامت و غذا در زمان طول دوره اخذ مدرک پس از 4 ماه و پس از دریافت مدرک نهایی در طول دوره عملی (دوره 4 ماه دوم) به متقاضیان پرداخت می شود و همچنین در طول مدت 8 ماه دوره نیز برای متقاضیان ویزای تحصیلی یکساله صادر شده که بعد از اتمام دوره توسط کالج تبدیل به ویزای کار می شود.
شرایط متقاضیان:
1-          18 الی 35 سال خانم یا آقا
2- داشتن دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی
3- آگاهی زبان در حد گفتاری و شنیداری معمولی (در زمان ثبت نام از متقاضی امتحان تعیین سطح به عمل می آید در صورت تشخیص دانشگاه مبتنی بر گذراندن دوره زبان متقاضی باید دوره 2 الی 3 ماه زبان در کالج نامبرده سپری نماید.)
4- فرم تائیدیه پزشکی (مدیکال ریپورت)
5- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
6- در صورت داشتن رزومه کاری
7- پرداخت هزینه دوره مستقیما توسط خود شخص به کالج
8- حداقل سایز قد برای آقایان 165 Cm و برای خانمها 156 Cm
9- داشتن وزن و اندام متناسب و ظاهری آراسته
10- روابط عمومی قوی

کل هزینه هشت ماه دوره + ویزای یکساله + بیمه یکساله برابر با
RM 18,230 رینگیت مالزی یا USD 6,076دلار آمریکا می باشد.
مراحل ثبت نام: شما ابتدا اسکن رنگی از مدارک ذیل برای بنده ارسال می نمایید سپس بنده برای شما نامه پذیرش (Offer Latter) دوره مربوطه را ارسال می نمایم و شما ظرف مدت 1 الی 3 هفته مبلغ RM 1500 رینگیت مالزی که هزینه ثبت نام اولیه و اقدام برای پروسه ویزا می باشد را در نامه مذبور نوشته شده است را از ایران مستقیما به حساب دانشگاه گرین سیتی از طریق صرافی ها ی معتبر حواله می نماید که از زمان ارسال حواله نهایت 6 هفته زمان می برد تا موافقت نامه شما (ApprovalLatter) آماده و ارسال شود سپس متقاضی بعد از دریافت نامه پذیرش باید تا یک هفته قبل از شروع کلاسها در مالزی حضور یابد و از قبل برای ترانسفر فرودگاهی زمان ورود خود را با ما هماهنگ نماید و مابقی هزینه دوره را شخصا به صورت مستقیم به دانشگاه پرداخت نماید.
مدارک اولیه جهت اخذ نامه پذیرش:
1- اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت (در صورت داشتن ویزا توریستی یا تحصیلی و یا غیره از کشور مالزی صفحه مربوط نیز اسکن رنگی شود)
2- اسکن رنگی از ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات تحصیلی
3- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
نحوه پرداخت هزینه: کل هزینه در زمان پذیرش بصورت مستقیم و یکجا توسط شخص در زمان ورود به مالزی به دانشگاه پرداخت می شود همچنین شایان ذکر می باشد هزینه ثبت نام و پروسه ویزا که RM 1500رینگیت مالزی می باشد که پس از دریافت نامه پذیرش توسط شخص به دانشگاه مستقیما حواله می شود جزئی از هزینه کل دوره RM 18,230 می باشد
 
 
 

 


 

 
 
 
گواهینامه حرفه ای در دوره مدیریت مهمانداری کشتی کروز
(Professional Certificate in CruiseManagement)
 
این دوره معادل گواهینامه حرفه ای و بین المللی بوده و طول دوره مدت هشت ماه می باشد که دوره اولیه تئوری (3 ماه) در کشور مالزی و سپس دوره امتحان و آزمون در کشور هندوستان یا مالزی به مدت یکماه با هزینه کالج برگزار می شود و پس از اخذ مدرک حرفه ای و بین المللی نیز دوره عملی (4 ماه) در کشور مالزی و در کشتی های کروز طی می شود و پس از فارغ شدن از مراحل مذکور بلافاصله کالج به صورت 100% تضمینی برای دارندگان گواهینامه قرارداد کار با حقوق ماهیانه بین 1500 الی 2000 دلار آمریکا از شرکتهای مذبور بسته و ویزای کار اخذ می کند.
شایان ذکر می باشد که کمک هزینه ماهیانه به مبلغ 400 الی 500 دلار آمریکا ، محل اقامت و غذا در زمان طول دوره اخذ مدرک پس از 4 ماه و پس از دریافت مدرک نهایی در طول دوره عملی (دوره 4 ماه دوم) به متقاضیان پرداخت می شود و همچنین در طول مدت 8 ماه دوره نیز برای متقاضیان ویزای تحصیلی یکساله صادر شده که بعد از اتمام دوره توسط کالج تبدیل به ویزای کار می شود.
شرایط متقاضیان:
1-          18 الی 35 سال خانم یا آقا
2- داشتن دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی
3- آگاهی زبان در حد گفتاری و شنیداری معمولی (در زمان ثبت نام از متقاضی امتحان تعیین سطح به عمل می آید در صورت تشخیص دانشگاه مبتنی بر گذراندن دوره زبان متقاضی باید دوره 2 الی 3 ماه زبان در کالج نامبرده سپری نماید.)
4- فرم تائیدیه پزشکی (مدیکال ریپورت)
5- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
6- در صورت داشتن رزومه کاری
7- پرداخت هزینه دوره مستقیما توسط خود شخص به کالج
8- حداقل سایز قد برای آقایان 165 Cm و برای خانمها 156 Cm
9- داشتن وزن و اندام متناسب و ظاهری آراسته
10- روابط عمومی قوی

کل هزینه هشت ماه دوره + ویزای یکساله + بیمه یکساله برابر با
RM 18,230 رینگیت مالزی یا USD 6,076دلار آمریکا می باشد.
مراحل ثبت نام: شما ابتدا اسکن رنگی از مدارک ذیل برای بنده ارسال می نمایید سپس بنده برای شما نامه پذیرش (Offer Latter) دوره مربوطه را ارسال می نمایم و شما ظرف مدت 1 الی 3 هفته مبلغ RM 1500 رینگیت مالزی که هزینه ثبت نام اولیه و اقدام برای پروسه ویزا می باشد را در نامه مذبور نوشته شده است را از ایران مستقیما به حساب دانشگاه گرین سیتی از طریق صرافی ها ی معتبر حواله می نماید که از زمان ارسال حواله نهایت 6 هفته زمان می برد تا موافقت نامه شما (ApprovalLatter) آماده و ارسال شود سپس متقاضی بعد از دریافت نامه پذیرش باید تا یک هفته قبل از شروع کلاسها در مالزی حضور یابد و از قبل برای ترانسفر فرودگاهی زمان ورود خود را با ما هماهنگ نماید و مابقی هزینه دوره را شخصا به صورت مستقیم به دانشگاه پرداخت نماید.
مدارک اولیه جهت اخذ نامه پذیرش:
1- اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت (در صورت داشتن ویزا توریستی یا تحصیلی و یا غیره از کشور مالزی صفحه مربوط نیز اسکن رنگی شود)
2- اسکن رنگی از ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات تحصیلی
3- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
نحوه پرداخت هزینه: کل هزینه در زمان پذیرش بصورت مستقیم و یکجا توسط شخص در زمان ورود به مالزی به دانشگاه پرداخت می شود همچنین شایان ذکر می باشد هزینه ثبت نام و پروسه ویزا که RM 1500رینگیت مالزی می باشد که پس از دریافت نامه پذیرش توسط شخص به دانشگاه مستقیما حواله می شود جزئی از هزینه کل دوره RM 18,230 می باشد
 
 
 

 


 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.