گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان مي باشد

گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان مي باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 
 
 
گواهینامه حرفه ای در دوره مهمانداری هواپیما
(Professional Certificate in Air CabinCrew)

این دوره معادل گواهینامه حرفه ای و بین المللی بوده و طول دوره مدت هشت ماه می باشد و پس از فارغ شدن از مراحل مذکور بلافاصله کالج به صورت 100% تضمینی برای دارندگان گواهینامه قرارداد کار با پایه حقوق اولیه ماهیانه 1500 ~ 3000 دلار آمریکا از شرکتهای هواپیمایی مذبور بسته و ویزای کار اخذ می کند که تا سالیان متمادی قابل تمدید می باشد. (قابل توجه متقاضیان که پایه حقوق ایر لاین ها متفاوت می باشد و این بستگی به قراداد کاری که فی مابین شخص و ایر لاین مورد نظرمنعقد می گردد مربوطه می باشد.)
شایان ذکر می باشد که در طول مدت 8 ماه دوره نیز برای متقاضیان ویزای تحصیلی یکساله صادر شده که بعد از اتمام دوره توسط کالج تبدیل به ویزای کار می شود.

شرایط متقاضیان:

1- 18 الی 35 سال خانم یا آقا

2- داشتن دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی

3- آگاهی زبان در حد گفتاری و شنیداری معمولی (در زمان ثبت نام از متقاضی امتحان تعیین سطح به عمل می آید در صورت تشخیص دانشگاه مبتنی بر گذراندن دوره زبان متقاضی باید دوره 2 الی 3 ماه زبان در کالج نامبرده سپری نماید.)

4- فرم تائیدیه پزشکی (مدیکال ریپورت)

5- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست

6- در صورت داشتن رزومه کاری

7- پرداخت هزینه دوره مستقیما توسط خود شخص به کالج

8- حداقل سایز قد برای آقایان 165
Cm و برای خانمها 156 Cm

9- داشتن وزن و اندام متناسب و ظاهری آراسته

10- روابط عمومی قوی
کل هزینه شش الی هشت ماه دوره + ویزای یکساله + بیمه یکساله برابر با RM 38,230رینگیت مالزی یا USD 12,744دلار آمریکا می باشد.
مراحل ثبت نام: شما ابتدا اسکن رنگی از مدارک ذیل برای بنده ارسال می نمایید سپس بنده برای شما نامه پذیرش (Offer Latter) دوره مربوطه را ارسال می نمایم و شما ظرف مدت 1 الی 3 هفته مبلغ RM 1500 رینگیت مالزی که هزینه ثبت نام اولیه و اقدام برای پروسه ویزا می باشد را در نامه مذبور نوشته شده است را از ایران مستقیما به حساب دانشگاه گرین سیتی از طریق صرافی ها ی معتبر حواله می نماید و سپس اسکن رنگی فیش واریزی و مدیکال ریپورت را ایمیل نموده که از زمان ارسال حواله نهایت 6 هفته زمان می برد تا موافقت نامه شما (Approval Latter) آماده و ارسال شود سپس متقاضی بعد از دریافت نامه پذیرش باید تا یک هفته قبل از شروع کلاسها در مالزی حضور یابد و از قبل برای ترانسفر فرودگاهی زمان ورود خود را با ما هماهنگ نماید و مابقی هزینه دوره را شخصا به صورت مستقیم به دانشگاه پرداخت نماید.
مدارک اولیه جهت اخذ نامه پذیرش:
1- اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت (در صورت داشتن ویزا توریستی یا تحصیلی و یا غیره از کشور مالزی صفحه مربوط نیز اسکن رنگی شود)
2- اسکن رنگی از ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات تحصیلی
3- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
نحوه پرداخت هزینه: کل یا نیمی از هزینه (RM 19115) در زمان پذیرش بصورت مستقیم و یکجا توسط شخص پس از ورود به مالزی و مابقی مبلغ (RM 17615) نیز 3 ماه بعد به دانشگاه پرداخت می شود همچنین شایان ذکر می باشد هزینه ثبت نام و پروسه ویزا که RM 1500رینگیت مالزی می باشد که پس از دریافت نامه پذیرش توسط شخص به دانشگاه مستقیما حواله می شود جزئی از هزینه کل دوره RM 38,230 می باشد.
لیست عناوین دروس تئوری در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Major Cities & Capital 2- Geography & Environment 3- Airline industry & History
4- Aviation Terminology 5- Interior Structure/Safety 6- Aircraft Model & Manufacturer
7- Airport & Ground Procedures 8- Safety & Emergency Procedures 9- Customer Service
لیست عناوین دروس عملی در باب آموزش مهارتهای امور شخصی و شناخت شخصیت افراد در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Building Your Own Character 2- Create a Good First Impression 3- Resume Writing
4- Good Presentation Skill 5- Communication Skill 6- The Application Process
7- Intensive English Improvement Class
لیست عناوین دروس عملی در باب آموزش مهارتهای آداب و معاشرت در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Personal Make up/Hair Styling 2- Grooming 3- Structure Adjustment 4- Standing Pose
5- Sitting Pose 6- Catwalk 7- Face Expression 8- Table Manner
لیست عناوین مهارتها و ارزیابی دوره مذکور:
1- Interview Questions 2- In-flight Announcement Practical 3- Airline Recruitment Date & Venue
4- Airline Interview Application 5- Dressing for an Interview 6- Preparation for an Interview
مسیر روند دوره مهمانداری هواپیما

 


 

 
 
 
گواهینامه حرفه ای در دوره مهمانداری هواپیما
(Professional Certificate in Air CabinCrew)

این دوره معادل گواهینامه حرفه ای و بین المللی بوده و طول دوره مدت هشت ماه می باشد و پس از فارغ شدن از مراحل مذکور بلافاصله کالج به صورت 100% تضمینی برای دارندگان گواهینامه قرارداد کار با پایه حقوق اولیه ماهیانه 1500 ~ 3000 دلار آمریکا از شرکتهای هواپیمایی مذبور بسته و ویزای کار اخذ می کند که تا سالیان متمادی قابل تمدید می باشد. (قابل توجه متقاضیان که پایه حقوق ایر لاین ها متفاوت می باشد و این بستگی به قراداد کاری که فی مابین شخص و ایر لاین مورد نظرمنعقد می گردد مربوطه می باشد.)
شایان ذکر می باشد که در طول مدت 8 ماه دوره نیز برای متقاضیان ویزای تحصیلی یکساله صادر شده که بعد از اتمام دوره توسط کالج تبدیل به ویزای کار می شود.

شرایط متقاضیان:

1- 18 الی 35 سال خانم یا آقا

2- داشتن دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی

3- آگاهی زبان در حد گفتاری و شنیداری معمولی (در زمان ثبت نام از متقاضی امتحان تعیین سطح به عمل می آید در صورت تشخیص دانشگاه مبتنی بر گذراندن دوره زبان متقاضی باید دوره 2 الی 3 ماه زبان در کالج نامبرده سپری نماید.)

4- فرم تائیدیه پزشکی (مدیکال ریپورت)

5- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست

6- در صورت داشتن رزومه کاری

7- پرداخت هزینه دوره مستقیما توسط خود شخص به کالج

8- حداقل سایز قد برای آقایان 165
Cm و برای خانمها 156 Cm

9- داشتن وزن و اندام متناسب و ظاهری آراسته

10- روابط عمومی قوی
کل هزینه شش الی هشت ماه دوره + ویزای یکساله + بیمه یکساله برابر با RM 38,230رینگیت مالزی یا USD 12,744دلار آمریکا می باشد.
مراحل ثبت نام: شما ابتدا اسکن رنگی از مدارک ذیل برای بنده ارسال می نمایید سپس بنده برای شما نامه پذیرش (Offer Latter) دوره مربوطه را ارسال می نمایم و شما ظرف مدت 1 الی 3 هفته مبلغ RM 1500 رینگیت مالزی که هزینه ثبت نام اولیه و اقدام برای پروسه ویزا می باشد را در نامه مذبور نوشته شده است را از ایران مستقیما به حساب دانشگاه گرین سیتی از طریق صرافی ها ی معتبر حواله می نماید و سپس اسکن رنگی فیش واریزی و مدیکال ریپورت را ایمیل نموده که از زمان ارسال حواله نهایت 6 هفته زمان می برد تا موافقت نامه شما (Approval Latter) آماده و ارسال شود سپس متقاضی بعد از دریافت نامه پذیرش باید تا یک هفته قبل از شروع کلاسها در مالزی حضور یابد و از قبل برای ترانسفر فرودگاهی زمان ورود خود را با ما هماهنگ نماید و مابقی هزینه دوره را شخصا به صورت مستقیم به دانشگاه پرداخت نماید.
مدارک اولیه جهت اخذ نامه پذیرش:
1- اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت (در صورت داشتن ویزا توریستی یا تحصیلی و یا غیره از کشور مالزی صفحه مربوط نیز اسکن رنگی شود)
2- اسکن رنگی از ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات تحصیلی
3- عکس تمام قد از روبرو ، نیم تنه چپ ، نیم تنه راست
نحوه پرداخت هزینه: کل یا نیمی از هزینه (RM 19115) در زمان پذیرش بصورت مستقیم و یکجا توسط شخص پس از ورود به مالزی و مابقی مبلغ (RM 17615) نیز 3 ماه بعد به دانشگاه پرداخت می شود همچنین شایان ذکر می باشد هزینه ثبت نام و پروسه ویزا که RM 1500رینگیت مالزی می باشد که پس از دریافت نامه پذیرش توسط شخص به دانشگاه مستقیما حواله می شود جزئی از هزینه کل دوره RM 38,230 می باشد.
لیست عناوین دروس تئوری در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Major Cities & Capital 2- Geography & Environment 3- Airline industry & History
4- Aviation Terminology 5- Interior Structure/Safety 6- Aircraft Model & Manufacturer
7- Airport & Ground Procedures 8- Safety & Emergency Procedures 9- Customer Service
لیست عناوین دروس عملی در باب آموزش مهارتهای امور شخصی و شناخت شخصیت افراد در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Building Your Own Character 2- Create a Good First Impression 3- Resume Writing
4- Good Presentation Skill 5- Communication Skill 6- The Application Process
7- Intensive English Improvement Class
لیست عناوین دروس عملی در باب آموزش مهارتهای آداب و معاشرت در زمان تحصیل عبارتند از:
1- Personal Make up/Hair Styling 2- Grooming 3- Structure Adjustment 4- Standing Pose
5- Sitting Pose 6- Catwalk 7- Face Expression 8- Table Manner
لیست عناوین مهارتها و ارزیابی دوره مذکور:
1- Interview Questions 2- In-flight Announcement Practical 3- Airline Recruitment Date & Venue
4- Airline Interview Application 5- Dressing for an Interview 6- Preparation for an Interview
مسیر روند دوره مهمانداری هواپیما

 


 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.