ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
شماره خبر : 91034                                                  تاریخ انتشار : 17/05/91
 
 
ویزای دانشجویی و ویزای همراه در دانشگاه یو پی ام
 
 
به اطلاع می رساند طبق قانون جدید اداره مهاجرت  بابت ویزای همراه متقاضیان تحصیلات تکمیلی تنها به پدر ، مادر ، همسر (زن و شوهر) و فرزندان (زیر 7 سال) ویزای همراه تعلق می گیرد.
1.       با ورود اعضای خانواده  ,متقاضی می بایست مدارک فوق برای درخواست ویزای همراه ارائه دهد :
i.                     دو کپی از پاسپورت (شامل تمامی صفحات )
ii.                   گواهی ازدواج یا یک نامه از سفارت مربوطه
iii.                  شناسنامه فرزندان
iv.                  دو عکس پاسپورت سایز همه اعضای خانواده
لازم به یادآوری می باشد دارنده ویزای دانشجویی ویا ویزای همراه به هیچ عنوان اجازه کار کردن در مالزی ندارند.
 
 
منبع : امور ویزای دانشگاه UPM
 
شماره خبر : 91034                                                  تاریخ انتشار : 17/05/91
 
 
ویزای دانشجویی و ویزای همراه در دانشگاه یو پی ام
 
 
به اطلاع می رساند طبق قانون جدید اداره مهاجرت  بابت ویزای همراه متقاضیان تحصیلات تکمیلی تنها به پدر ، مادر ، همسر (زن و شوهر) و فرزندان (زیر 7 سال) ویزای همراه تعلق می گیرد.
1.       با ورود اعضای خانواده  ,متقاضی می بایست مدارک فوق برای درخواست ویزای همراه ارائه دهد :
i.                     دو کپی از پاسپورت (شامل تمامی صفحات )
ii.                   گواهی ازدواج یا یک نامه از سفارت مربوطه
iii.                  شناسنامه فرزندان
iv.                  دو عکس پاسپورت سایز همه اعضای خانواده
لازم به یادآوری می باشد دارنده ویزای دانشجویی ویا ویزای همراه به هیچ عنوان اجازه کار کردن در مالزی ندارند.
 
 
منبع : امور ویزای دانشگاه UPM
 
 
 
 
 
 
 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق این پورتال محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد.