گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

گروه مشاوره شریف Sharif Consulting group SDN BHD ارائه گر کلیه خدمات مربوط به کشور مالزی به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

اخبار MM2H
 " مرکز MM2Hاعلام می کند که در 12جولای 2012، تمامی متقاضیان MM2H باید اظهار نامه حساب بانکی را ارائه دهند که نشان دهنده درآمد ماهیانه 3 ماه آخر می باشد(ممکن است این درآمد از حقوق / اجاره ماهیانه / درآمدهای متفرقه / سهام /غیره باشد ) یا حقوق بازنشستگی که مورد تائید دولت باشد وارد حساب بانکی متقاضی شود . درخواست های کامل که قبل از این تاریخ می رسند ، نیاز به مدارک بالا ندارند ."  
 
درخواست معافیت مالیات ماشین به صورت آنلاین
 از تاریخ نوامبر 2010 ، درخواست معافیت مالیاتی برای خرید اتومبیل داخلی و وارد شده از طریق سیستم درخواست آنلاین درhttps://smpc.treasury.gov.my/sop/workdesk/login.jsp صورت می گیرد و درخواست دستی قابل قبول نمی باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایتدMM2H مراجعه نمائید :http://www.mm2h.gov.my/incentive2.php    
 
برای درخواست اقامت با فرزندان به عنوان افراد همراه
 متقاضیان با فرزندان نزدیک به سن 21 سال ، باید درخواست خود را حداقل 3 ماه قبل از اینکه فرزندانشان به سن 21 سال برسند ارائه دهند .
در 15 اکتبر 2010 ، تمامی متقاضیان جدید باید پشتوانه مالی خود را همانطور که توسط کمیته مخصوص برنامه مالزی خانه دوم من (MM2H) به ترتیب زیر بیان شده است را ارائه دهند :
 برای کپی گواهی حساب جاری، متقاضیان باید اظهار نامه 3 ماه آخر را با تعادل اعتبار مالی ماهیانه به صورت زیر ارائه دهند :
a.       مبلغ حساب برای متقاضیان 50 سال و بالاتر از آن نباید کمتر از 350،000 رینگت در هر ماه باشد ؛ یا
b.       مبلغ حساب برای متقاضیان زیر 50 سال نباید کمتر از 500،000 رینگت در هر ماه باشد
·         باقی مدارک مورد نیاز در حال حاضر همان هایی هستند که در چک لیست وجود دارد .
  
نکات ضروری که هر متقاضی MM2H قبل از رفتن به مالزی باید از آنها اطلاع داشته باشد

1.    ویزای MM2Hشامل فرزندان زیر 21 سال و مجرد می باشد .
2.    ویزایی که دریافت می کنید بستگی به اعتبار پاسپورت شما دارد و طول مدت ویزای تمامی اعضای خانواده بر طبق طول مدت ویزای سرپرست خانواده صادر می شود (اگر پاسپورت شخص اصلی 1 سال اعتبار داشته باشد اعضای خانواده نیز حتی اگر اعتبار بیشتر داشته باشند ویزای یک ساله دریافت می کنند . حداقل اعتبار پاسپورت باید بالای 13 ماه باشد و در کل بهتر است حداقل اعتبار پاسپورت متقاضی و همراهان 3-2 سال باشد .)
3.حساب بانکی در بانک UOB با اصلیت سنگاپوری باز می شود و در صورتی که وجه شما در دریگر بانکها باشد, مبلغ سپرده ثابت باید به حسابی که دراین بانک باز می کنید منتقل گردد .
 

 

 

اخبار MM2H
 " مرکز MM2Hاعلام می کند که در 12جولای 2012، تمامی متقاضیان MM2H باید اظهار نامه حساب بانکی را ارائه دهند که نشان دهنده درآمد ماهیانه 3 ماه آخر می باشد(ممکن است این درآمد از حقوق / اجاره ماهیانه / درآمدهای متفرقه / سهام /غیره باشد ) یا حقوق بازنشستگی که مورد تائید دولت باشد وارد حساب بانکی متقاضی شود . درخواست های کامل که قبل از این تاریخ می رسند ، نیاز به مدارک بالا ندارند ."  
 
درخواست معافیت مالیات ماشین به صورت آنلاین
 از تاریخ نوامبر 2010 ، درخواست معافیت مالیاتی برای خرید اتومبیل داخلی و وارد شده از طریق سیستم درخواست آنلاین درhttps://smpc.treasury.gov.my/sop/workdesk/login.jsp صورت می گیرد و درخواست دستی قابل قبول نمی باشد . برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایتدMM2H مراجعه نمائید :http://www.mm2h.gov.my/incentive2.php    
 
برای درخواست اقامت با فرزندان به عنوان افراد همراه
 متقاضیان با فرزندان نزدیک به سن 21 سال ، باید درخواست خود را حداقل 3 ماه قبل از اینکه فرزندانشان به سن 21 سال برسند ارائه دهند .
در 15 اکتبر 2010 ، تمامی متقاضیان جدید باید پشتوانه مالی خود را همانطور که توسط کمیته مخصوص برنامه مالزی خانه دوم من (MM2H) به ترتیب زیر بیان شده است را ارائه دهند :
 برای کپی گواهی حساب جاری، متقاضیان باید اظهار نامه 3 ماه آخر را با تعادل اعتبار مالی ماهیانه به صورت زیر ارائه دهند :
a.       مبلغ حساب برای متقاضیان 50 سال و بالاتر از آن نباید کمتر از 350،000 رینگت در هر ماه باشد ؛ یا
b.       مبلغ حساب برای متقاضیان زیر 50 سال نباید کمتر از 500،000 رینگت در هر ماه باشد
·         باقی مدارک مورد نیاز در حال حاضر همان هایی هستند که در چک لیست وجود دارد .
  
نکات ضروری که هر متقاضی MM2H قبل از رفتن به مالزی باید از آنها اطلاع داشته باشد

1.    ویزای MM2Hشامل فرزندان زیر 21 سال و مجرد می باشد .
2.    ویزایی که دریافت می کنید بستگی به اعتبار پاسپورت شما دارد و طول مدت ویزای تمامی اعضای خانواده بر طبق طول مدت ویزای سرپرست خانواده صادر می شود (اگر پاسپورت شخص اصلی 1 سال اعتبار داشته باشد اعضای خانواده نیز حتی اگر اعتبار بیشتر داشته باشند ویزای یک ساله دریافت می کنند . حداقل اعتبار پاسپورت باید بالای 13 ماه باشد و در کل بهتر است حداقل اعتبار پاسپورت متقاضی و همراهان 3-2 سال باشد .)
3.حساب بانکی در بانک UOB با اصلیت سنگاپوری باز می شود و در صورتی که وجه شما در دریگر بانکها باشد, مبلغ سپرده ثابت باید به حسابی که دراین بانک باز می کنید منتقل گردد .
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.