گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

گروه بين المللي مشاوره اي شريف (شركت پويا انديشان) از سال 91 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو
 

 

 






 





 

 

 

 






 





 

 

پروسه درخواست اقامت
MM2H

 

مرحله اول : بررسي و تكميل مدارك

 

 
مرحله دوم : تكميل مدارك آنكونه كه مسولين انجام اين نوع اقامت از داوطلبين مي خواهند
 
مرحله سوم : موافقت نامه مشروط صادر مي شود 
 
مرحله چهارم :  داوطلب به مالزی می رود
 
مرحله پنجم : انجام آزمایشات پزشکی و باز کردن حساب بانکی
 
مرحله ششم : پیگیری تائید یا موافقت ویزا
 
 
مدارک داوطلین به همان ترتیبی که بدان اشاره شده است تکمیل می گردد و فقط در این صورت است که مورد تائید قرار می گیرد. این پروسه بین 45 تا 60 روز به طول می انجامد. یکبار کمیته ماموربررسی مدارک ، تمامی مدارک را برررسی می کند و پس از موافقت ، موافقت نامه مشروط را صادر می کند. پس از آن داوطلب 6 ماه فرصت دارد که بقیه موارد را کامل کند( اخذ بیمه پزشکی ، کامل کردن  آزمایشات پزشکی و باز کردن حساب بانکی به عنوان ودیعه ثابت ) و تائید ویزای اقامت 10 ساله روی پاسپورت.
 
پروسه تائید یا موافقت
همزمان با صادر شدن موافقت نامه، افراد زیر 50 سال مجاب هستند حساب بانکی ودیعه ثابت 300000 رینگتی (100000 دلاری) و افراد بالای 50 سال نیز باید یک ودیعه ثابت 150000 رینگتی (50000 دلاری)  در بانک داشته باشند.
 
تائید ویزایMM2H
پس از دریافت موافقت نامه مشروط ، مدارک زیر باید به ترتیب شرح داده شده تکمیل گردد تا با ویزای شما موافقت شود.
گواهی سپرده گذاری ودیعه ثابت در یکی از بانک های مالزی.
کپی بیمه پزشکی مالزیایی که در مالزی اخذ شده است.
کپی گزارش آزمایشات پزشکی که در کلینیک و یا مرکز پزشکی در مالزی انجام شده است.
نامه سوء پیشینه از کشور ویا محل اقامت شخص متقاضی ( فقط نامه شخص متقاضی مورد نیاز است).
داوطلبینی که ویزای ام ام 2 اچ آنها تائید شده است باید هزینه های زیر را برای تکمیل ضوابطی که در بالا ذکر شد بپردازند.
 
هزینه های آزمایشات پزشکی
بیمه پزشکی برای همه اشخاصی که مورد تائید قرار گرفته اند. مزایای بیمه دریافتی با توجه به نوع طرح ، سن و جنسیت متغیر می باشد. لطفاً داوطلبین مبتلا به بیماری هایی نظیر فشارخون بالا ، دیابت یا هر گونه بیماری که از قبل وجود داشته دولت مالزی را از آنها باخبر سازند. همچنین بدانید که بیمه برای داوطلبینی که اضافه وزن شدید و یا مشاغل پرخطر دارند مزایای اضافی پرداخت می کند.
ورود و خروج متعدد و هزینه ویزا با توجه به مبدا پاسپورت داوطلب سالانه به طور کل 120 رینگت هزینه دارد.لطفاً مطلع باشید که همه پاسپورت ها  برای تائید ویزای اقامت 10 ساله باید حداقل 13 ماه اعتبار داشته باشند.  

 

پروسه درخواست اقامت
MM2H

 

مرحله اول : بررسي و تكميل مدارك

 

 
مرحله دوم : تكميل مدارك آنكونه كه مسولين انجام اين نوع اقامت از داوطلبين مي خواهند
 
مرحله سوم : موافقت نامه مشروط صادر مي شود 
 
مرحله چهارم :  داوطلب به مالزی می رود
 
مرحله پنجم : انجام آزمایشات پزشکی و باز کردن حساب بانکی
 
مرحله ششم : پیگیری تائید یا موافقت ویزا
 
 
مدارک داوطلین به همان ترتیبی که بدان اشاره شده است تکمیل می گردد و فقط در این صورت است که مورد تائید قرار می گیرد. این پروسه بین 45 تا 60 روز به طول می انجامد. یکبار کمیته ماموربررسی مدارک ، تمامی مدارک را برررسی می کند و پس از موافقت ، موافقت نامه مشروط را صادر می کند. پس از آن داوطلب 6 ماه فرصت دارد که بقیه موارد را کامل کند( اخذ بیمه پزشکی ، کامل کردن  آزمایشات پزشکی و باز کردن حساب بانکی به عنوان ودیعه ثابت ) و تائید ویزای اقامت 10 ساله روی پاسپورت.
 
پروسه تائید یا موافقت
همزمان با صادر شدن موافقت نامه، افراد زیر 50 سال مجاب هستند حساب بانکی ودیعه ثابت 300000 رینگتی (100000 دلاری) و افراد بالای 50 سال نیز باید یک ودیعه ثابت 150000 رینگتی (50000 دلاری)  در بانک داشته باشند.
 
تائید ویزایMM2H
پس از دریافت موافقت نامه مشروط ، مدارک زیر باید به ترتیب شرح داده شده تکمیل گردد تا با ویزای شما موافقت شود.
گواهی سپرده گذاری ودیعه ثابت در یکی از بانک های مالزی.
کپی بیمه پزشکی مالزیایی که در مالزی اخذ شده است.
کپی گزارش آزمایشات پزشکی که در کلینیک و یا مرکز پزشکی در مالزی انجام شده است.
نامه سوء پیشینه از کشور ویا محل اقامت شخص متقاضی ( فقط نامه شخص متقاضی مورد نیاز است).
داوطلبینی که ویزای ام ام 2 اچ آنها تائید شده است باید هزینه های زیر را برای تکمیل ضوابطی که در بالا ذکر شد بپردازند.
 
هزینه های آزمایشات پزشکی
بیمه پزشکی برای همه اشخاصی که مورد تائید قرار گرفته اند. مزایای بیمه دریافتی با توجه به نوع طرح ، سن و جنسیت متغیر می باشد. لطفاً داوطلبین مبتلا به بیماری هایی نظیر فشارخون بالا ، دیابت یا هر گونه بیماری که از قبل وجود داشته دولت مالزی را از آنها باخبر سازند. همچنین بدانید که بیمه برای داوطلبینی که اضافه وزن شدید و یا مشاغل پرخطر دارند مزایای اضافی پرداخت می کند.
ورود و خروج متعدد و هزینه ویزا با توجه به مبدا پاسپورت داوطلب سالانه به طور کل 120 رینگت هزینه دارد.لطفاً مطلع باشید که همه پاسپورت ها  برای تائید ویزای اقامت 10 ساله باید حداقل 13 ماه اعتبار داشته باشند.  

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال متعلق به مدیر آن می باشد.