شركت سانتاکو از سال 95 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

شركت سانتاکو از سال 95 با مدیریت جدید ارائه گر خدمات به شما عزیزان می باشد

ثبت نام كاربر ورود به سايت

 جستجو

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
 
پروسه پذیرش دانشجویان خارجی موسسه آموزش زبان ELS

 
پروسه پذیرش و شرایط مورد نیاز
1.       برای ثبت نام در کالج ای ال اس ،داشتن مدارک زیر برای گرفتن ویزای دانشجویی الزامی می باشد . توصیه می شود درخواست پذیرش خود را 2 ماه قبل از شروع ترم مورد نظر ارسال نمائید :
a)      فرم ثبت نام کامل شده و امضاء شده
b)       ق5 قطعه عکس پاسپورت سایز متقاضی
c)       یک سری کامل کپی از صفحات پاسپورت (تمام صفحات پاسپورت – بر روی برگه 4A)
d)      یک سری کپی از اصل مدرک دبیرستان / ریزنمرات تحصیلی و مدرک تحصیلی (و مدارک دیگر ، به انگلیسی ترجمه شود و یک سری کپی برابر اصل)
e)      هزینه درخواست ثبت نام 100 دلار
         
2.       به محض رسیدن فرم درخواست و رسید بانکی شما ، یک نامه پذیرش و چگونگی پیگیری ویزای دانشجویی شما نیز برایتان ارسال می شود . کل هزینه ها به محض رسیدن به کالج ای ال اس قابل پرداخت می باشند .
 
اطلاعات مربوط به ویزا 
بعد از دریافت موافقت نامه ویزای دانشجویی از اداره مهاجرت (تقریباً 3 هفته پس از تائید درخواست پذیرش) ، برایتان می توانید از نزدیکترین سفارت مالزی ویزای ورودی تک نفره دریافت کنید.
 
رویه استرداد هزینه ها  و کنسل کردن ثبت نام 
1.       هزینه ثبت نام و پروسه ویزا قابل برگشت نمی باشد .
2.       کنسل کردن ثبت نام 7 روز پیش از شروع کلاس ها : پس دادن هزینه 4 دوره از کلاس ها ، هزینه لوازم و LTC و هزینه کمتر از 100 رینگت در طی درخواست کتبی .
3.       کنسل کردن ثبت نام کمتر از 7 روز پیش از شروع کلاس ها : پس دادن هزینه 3 دوره از کلاس ها ، هزینه لوازم و LTC در طی درخواست کتبی پرداخت می گردد .
4.       کنسل کردن ثبت نام پس از شروع کلاس ها : در این صورت هیچ کدام از هزینه ها قابل برگشت نمی باشد . و در صورتی هزینه ها قابل برگشت می باشند که یک دلیل مستدل مبنی بر مریضی سرسختی که توسط مدارک پزشکی قابل قبول ارائه می شود وجود داشته باشد .
5.       مبالغ قابل برگشت تنها به خود فرد متقاضی پرداخت می گردند . پروسه پس دادن مبالغ شهریه شما زودتر از 14 روز انجام نمی گیرد .
نکته : متقاضیانی که سن آنها 25 سال و یا بالاتر میباشد ملزم به داشتن مدارک اضافی زیر نیز می باشند :
a)      نامه دانشجو (با اطلاع ساختن اداره مهاجرت مالزی) که در آن دلایل آمدن به مالزی را برای ادامه تحصیل خود و برنامه های بعد از آن را ذکر می کنید . لطفاً به این قضیه اشاره کنید که وقتی شما مشغول تحصیل و زندگی در مالزی هستید چه کسی مسئول پرداخت هزینه های شما می باشد .
b)      اگر در جایی استخدام شدید ، نامه ای از طرف کارفرمای خود که در آن شغل شما ، سمت ، دستمزد و طول مدتی که در شرکت مشغول به کار هستید مشخص شده باشد . کارفرمای شما نیز همچنین باید به این مطلب اشاره کند که آیا پس از تمام شدن تحصیلاتتان درمالزی به ان شرکت بر می گردید یا خیر . اگر کارفرمای شما هزینه تحصیلتان را پرداخت می کند ، لطفاً این مطلب را در آن نامه ذکر کند .
c)       هر گونه مدرک حساب بانکی یا حمایت مالی که اشاره کند به اینکه شما از لحاظ مالی تمامی هزینه های مربوط به زندگی و تحصیلات خود را در مالزی پرداخت می نمائید .
 

 

 

 

 

 
 
پروسه پذیرش دانشجویان خارجی موسسه آموزش زبان ELS

 
پروسه پذیرش و شرایط مورد نیاز
1.       برای ثبت نام در کالج ای ال اس ،داشتن مدارک زیر برای گرفتن ویزای دانشجویی الزامی می باشد . توصیه می شود درخواست پذیرش خود را 2 ماه قبل از شروع ترم مورد نظر ارسال نمائید :
a)      فرم ثبت نام کامل شده و امضاء شده
b)       ق5 قطعه عکس پاسپورت سایز متقاضی
c)       یک سری کامل کپی از صفحات پاسپورت (تمام صفحات پاسپورت – بر روی برگه 4A)
d)      یک سری کپی از اصل مدرک دبیرستان / ریزنمرات تحصیلی و مدرک تحصیلی (و مدارک دیگر ، به انگلیسی ترجمه شود و یک سری کپی برابر اصل)
e)      هزینه درخواست ثبت نام 100 دلار
         
2.       به محض رسیدن فرم درخواست و رسید بانکی شما ، یک نامه پذیرش و چگونگی پیگیری ویزای دانشجویی شما نیز برایتان ارسال می شود . کل هزینه ها به محض رسیدن به کالج ای ال اس قابل پرداخت می باشند .
 
اطلاعات مربوط به ویزا 
بعد از دریافت موافقت نامه ویزای دانشجویی از اداره مهاجرت (تقریباً 3 هفته پس از تائید درخواست پذیرش) ، برایتان می توانید از نزدیکترین سفارت مالزی ویزای ورودی تک نفره دریافت کنید.
 
رویه استرداد هزینه ها  و کنسل کردن ثبت نام 
1.       هزینه ثبت نام و پروسه ویزا قابل برگشت نمی باشد .
2.       کنسل کردن ثبت نام 7 روز پیش از شروع کلاس ها : پس دادن هزینه 4 دوره از کلاس ها ، هزینه لوازم و LTC و هزینه کمتر از 100 رینگت در طی درخواست کتبی .
3.       کنسل کردن ثبت نام کمتر از 7 روز پیش از شروع کلاس ها : پس دادن هزینه 3 دوره از کلاس ها ، هزینه لوازم و LTC در طی درخواست کتبی پرداخت می گردد .
4.       کنسل کردن ثبت نام پس از شروع کلاس ها : در این صورت هیچ کدام از هزینه ها قابل برگشت نمی باشد . و در صورتی هزینه ها قابل برگشت می باشند که یک دلیل مستدل مبنی بر مریضی سرسختی که توسط مدارک پزشکی قابل قبول ارائه می شود وجود داشته باشد .
5.       مبالغ قابل برگشت تنها به خود فرد متقاضی پرداخت می گردند . پروسه پس دادن مبالغ شهریه شما زودتر از 14 روز انجام نمی گیرد .
نکته : متقاضیانی که سن آنها 25 سال و یا بالاتر میباشد ملزم به داشتن مدارک اضافی زیر نیز می باشند :
a)      نامه دانشجو (با اطلاع ساختن اداره مهاجرت مالزی) که در آن دلایل آمدن به مالزی را برای ادامه تحصیل خود و برنامه های بعد از آن را ذکر می کنید . لطفاً به این قضیه اشاره کنید که وقتی شما مشغول تحصیل و زندگی در مالزی هستید چه کسی مسئول پرداخت هزینه های شما می باشد .
b)      اگر در جایی استخدام شدید ، نامه ای از طرف کارفرمای خود که در آن شغل شما ، سمت ، دستمزد و طول مدتی که در شرکت مشغول به کار هستید مشخص شده باشد . کارفرمای شما نیز همچنین باید به این مطلب اشاره کند که آیا پس از تمام شدن تحصیلاتتان درمالزی به ان شرکت بر می گردید یا خیر . اگر کارفرمای شما هزینه تحصیلتان را پرداخت می کند ، لطفاً این مطلب را در آن نامه ذکر کند .
c)       هر گونه مدرک حساب بانکی یا حمایت مالی که اشاره کند به اینکه شما از لحاظ مالی تمامی هزینه های مربوط به زندگی و تحصیلات خود را در مالزی پرداخت می نمائید .
 

 

 

 

 
طبق قانون کپی رایت جمهوری اسلامی ایران کلیه حقوق این پورتال محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد.