دانشگاه تكنولوژي پتروناس (UTP) در سال 1997 تأسيس شد. اين دانشگاه ابتدا مؤسسه تكنولوژي پتروناس (ITP) ناميده ميشد و يكي از شعب فرعي پتروناس به شمار ميرفت. اما در سال 1995 با تأييد وزارت آموزش به عنوان دانشگاه شناخته شد.
لازم به ذكر است پتروناس شركت ملي نفت مالزي مي باشد كه وابسته به دولت مالزي است. در مجموع گروه پتروناس شامل 53 شعبه فرعي و 37 شركت بوده و فعاليتهايي از قبيل توليد و تحقيق، پالايش، بازاريابي، تجارت و توزيع كالاهاي نفتي را انجام ميدهد.
موقعيت دانشگاه تكنولوژي پتروناس (UTP) در مكاني است كه اكنون تبديل به منطقهاي صنعتي شده و داراي بخشهايي چون پارك تكنولوژي و صنعتي، پارك داروسازي، پارك آموزشي و پارك علوم و پژوهش است. اين محل در منطقه بسيار زيبايي واقع شده و در نزديكي شهر سري اسكندر قرار دارد.
دانشگاه تكنولوژي پتروناس (UTP)در زمينههاي مهندسي، علوم و تكنولوژي فرصتهاي بسياري را براي متقاضيان فراهم آورده و با هدف تعليم فارغ التحصيلان خلاق و نوآور به فعاليت خود ادامه ميدهد.
در حال حاضر دانشگاه تكنولوژي پتروناس (UTP) دارای پنج رشته مهندسی در مقطع كارشناسي و 3 رشته در مقطع ارشد است.
دانشگاه تكنولوژي پتروناس (UTP) داراي دو ترم تحصيلي است ژانویه و ژوئن است.
|